10 angsten en feiten over video marketing
Inschrijven
Blog / Overig

10 angsten en feiten over video marketing

Indy / maandag 17 juli 2017
Leestijd: +/- 5 minuten

10 angsten en feiten over video marketing

Het inzetten van video marketing is inmiddels onmisbaar voor veel bedrijven en merken. Aan het eind van 2017 zal 74% van het internetverkeer bestaan uit video en dat is niet voor niks. In de relatief korte tijd dat video marketing op grote schaal online wordt ingezet heeft het al een enorme voetafdruk achtergelaten en volgens 52% van marketing professionals wereldwijd heeft video content de beste return of investment.

Het menselijke brein neemt een visuele boodschap 60.000 keer sneller op dan tekst, het delen van video op social media zorgt voor 10 keer meer engagement en het toevoegen van video op je website zorgt voor 50 keer meer kans op een eerste pagina positie in de zoekmachine van Google. Dus waarom maakt niet ieder bedrijf of merk hier nu gebruik van?

Helaas zijn er nog te veel angsten en vooroordelen op het gebied van video marketing. Niet iedereen vertrouwt het nog, de digitale wereld groeit snel en dit zorgt in veel gevallen nog voor terughoudendheid. Zonde! Wij helpen je graag verder en daarom hebben wij de meest voorkomende angsten naast de werkelijke feiten gezet.

video marketing

Blog / Videomarketing

De laatste trends voor optimale video marketing

De online video wereld groeit constant, onophoudelijk en in vliegende vaart door met dagelijks nieuwe ontwikkelingen en kansen. Wij delen graag de laatste trends omtrent video marketing met je.

Laatste posts