De beauty van video wordt vaak overbelicht, maar de brains zorgen ervoor dat je je doelen bereikt
Inschrijven
Blog / FJ Meeting

De beauty van video wordt vaak overbelicht, maar de brains zorgen ervoor dat je je doelen bereikt

Indy / woensdag 15 november 2017
Leestijd: +/- 2 minuten

Je hebt hetzelfde budget als vorig jaar, maar opeens 16 platformen waar je video voor nodig hebt, het liefst ook verschillende soorten. Klinkt bekend? Dit is waarom je naast je creative geest beter ook een excelsheet kunt openen als je met online video aan de slag gaat.

Joris Cornielje weet hier alles van. Het videoconcept is zijn ding.  Hoe vertel je een verhaal? hoe zorg je dat de video vet wordt, maar nog wel bij je merk past en hoe zorg je dat je zoveel mogelijk uit een videoshoot haalt? Denk hierbij aan content voor je website, social media, banners, GIFs of een nieuwsbrief. Men vergeet vaak het grotere plaatje, het is belangrijk om hier ook in de productiefase al aan te denken.

Als Senior Creative van MediaMonks vertelt hij tijdens de FJ Meeting over hoe er bij MediaMonks wordt omgegaan met de vragen van bedrijven die materiaal nodig hebben voor al hun online kanalen, maar binnen hetzelfde budget als vorig jaar.

Na zijn talk weet je hoe je met wat extra denkwerk veel meer uit een videoshoot kunt halen, zowel in kwantiteit als in kwaliteit. Heb je nog geen kaarten? Zorg dat je het niet mist en reserveer hier je plek. 

 

”You need the beauty and the brains. Het is alles in één. Het klopt van top tot teen. De beauty van video wordt vaak overbelicht, maar de brains zorgen ervoor dat je je doelen bereikt”.

Joris Cornielje, Sr. Creative Media Monks

 

Laatste posts