Blog

Hier vindt u alles wat onze FJ MINDS willen delen op het gebied van online video. Artikelen, videomarketing tips en de laatste ontwikkelingen van FJ.

Waarom werkt jouw online video niet goed?

Indy / donderdag 19 oktober 2017

We zien het vaak gebeuren.. Een video campagne wordt vol enthousiasme gelanceerd, maar behaalt de doelstellingen niet door een aantal voor de hand liggende beginnersfouten. Wij hopen dat we jou hier alvast van kunnen behoeden.

Lees verder

Succes met bumper advertenties in 4 stappen

Indy / woensdag 18 oktober 2017

In 2016 introduceerde YouTube de nieuwe bumper ads. Deze 6 seconde video is een vorm van adverteren die ideaal is voor het creëren van bereik en frequentie. Hoewel er nog geen checklist of succesformule is hebben wij al wel 4 tips die jouw bumper advertentie beter kunnen maken

Lees verder

Wat kunnen filmtrailers ons leren over video marketing?

Indy / dinsdag 17 oktober 2017

De filmwereld is een miljarden industrie waarin een groot deel van het succes afhangt van de 1 tot 2 minuut durende film trailers die nodig zijn om de kaskrakers te promoten. Wat kunnen wij hiervan leren op video marketing gebied?

Lees verder

3 mooie manieren om jouw videomarketing strategie naar een nieuw level te tillen

Indy / maandag 16 oktober 2017

Naast de productie en verspreiding van je video is het noodzakelijk om ook een videomarketing strategie te hebben, dit heeft namelijk grote invloed op het langdurige succes van je video content en uiteindelijk ook de waarde van je bedrijf.

Lees verder

Zo bouw je je eigen video marketing strategie

Indy / donderdag 21 september 2017

Dat structurele video content de toekomst van marketing heeft, blijkt uit de cijfers. Het wordt voor marketeer steeds moeilijker om hun doelgroep te bereiken en het is moeilijk om op te vallen tussen de overkill aan content en informatie. Benieuwd hoe een sterke video marketing strategie hier de oplossing voor is?

Lees verder
Laad meer