Blog

Hier vindt u alles wat onze FJ MINDS willen delen op het gebied van online video. Artikelen, videomarketing tips en de laatste ontwikkelingen van FJ.

LinkedIn introduceert video-advertenties

Indy / donderdag 19 april 2018

In maart maakte product directeur Abhishek Shrivastava van LinkedIn Marketing Solutions bekend dat er een nieuw advertentietype wordt gelanceerd op het zakelijke platform. Hoewel een doorsnee LinkedIn-newsfeed al veel video’s bevat bleven de videoadvertenties tot op heden nog achterwege. Het professionele netwerk van Microsoft introduceert nu een native advertentie-indeling, waarin videoadvertenties als zelfstandige berichten in de feed worden weergegeven.

Lees verder

Een toename van 157% in organische zoekopdrachten door video, dit is het geheim!

Bas / donderdag 29 maart 2018

Voorheen was het nog vrij traditioneel, maar langzamerhand is ook de filmwereld de kracht van videomarketing aan het ontdekken. Een goed voorbeeld is de succesvolle videomarketing campagne voor de film “The Greatest Showman”. Zij adopteerden de video customer journey, een bewezen succesvol onderdeel van videomarketing met verbluffende resultaten!

Lees verder

In samenwerking met Scotch & Soda: 92 Internationale video variaties met verbluffende resultaten

Bas / vrijdag 13 april 2018

De wereld van videomarketing is al enige tijd sterk in ontwikkeling, zonder enkel teken dat dit binnenkort minder wordt. Een belangrijke ontwikkeling is gaande op het gebied van videoformaten. Amsterdams modebedrijf Scotch & Soda begrijpt dit maar al te goed en wilde daarom hun prachtige “From Amsterdam, From Everywhere” videocampagne geschikt maken voor advertenties op zowel YouTube, Facebook en Instagram.

Lees verder

Een eigen YouTube kanaal bouwen? Dit moet je weten!

Bas / donderdag 1 maart 2018

Bedrijven en merken zien steeds vaker de kracht van videomarketing. Een YouTube kanaal is een goede manier om dit toe te passen. Maar bereik je je doelgroep wel met een YouTube kanaal? En zo ja, hoe richt je je kanaal in?

Lees verder

De groep traditionele tv kijkers krimpt: Wat is de toekomst van reclame op tv?

Bas / dinsdag 20 februari 2018

Hoewel tv kijken nog steeds enorm populair is, is het aantal traditionele tv kijkers aan het afnemen. Mensen kiezen er steeds vaker voor om alleen nog maar online content te bekijken. Maar hoe zal tv kijken er in de toekomst aan toe gaan? En wat gaat er veranderen op het gebied van reclame op tv?

Lees verder
Laad meer