Blog

Hier vindt u alles wat onze FJ MINDS willen delen op het gebied van online video. Artikelen, videomarketing tips en de laatste ontwikkelingen van FJ.

Fabian deelt 5 YouTube en videomarketing ondernemerslessen bij 7 Ditches TV

Indy / donderdag 30 november 2017

7 Ditches TV is het grootste videoplatform voor ondernemend Nederland en onlangs was Fabian hier te gast. Aan tafel bij Ronnie Overgoor deelde hij zijn 5 belangrijke ondernemerslessen op het gebied van het inzetten van YouTube en videomarketing voor ondernemers.

Lees verder

Jasper voor ABN AMRO: 5 ideeën om uw bedrijf door te lichten

Jasper / vrijdag 24 november 2017

Wie een goedlopende zaak heeft, denkt er niet voortdurend aan om het bedrijf nog eens onder de loep te nemen. Toch is het verstandig om dat wel te doen. Een regelmatige check-up van uw bedrijfsvoering zorgt ervoor dat u kansen blijft pakken, innovatief blijft en problemen voor bent. Jasper deelde hiervoor 5 belangrijke tips met ABN AMRO.

Lees verder

De video customer journey: Hetzelfde principe toegepast op structurele video content

Indy / dinsdag 21 november 2017

Één video de wereld in schieten is als in een sneeuwstorm de aandacht willen vestigen op één sneeuwvlok. Nog voor je met je ogen kan knipperen ben je ondergesneeuwd. Wat echter als het je lukt de storm te zijn? Een geoptimaliseerde klantreis creëert customers for life. Op de FJ Meeting 4.0 spreekt onze eigen Fabian over de video customer journey.

Lees verder

De beauty van video wordt vaak overbelicht, maar de brains zorgen ervoor dat je je doelen bereikt

Indy / woensdag 15 november 2017

Je hebt hetzelfde budget als vorig jaar, maar opeens 16 platformen waar je video voor nodig hebt, het liefst ook verschillende soorten. Klinkt bekend? Dit is waarom je naast je creative geest beter ook een excel sheet kunt openen als je met online video aan de slag gaat. Joris Cornielje, Sr. Creative bij MediaMonks weet hier alles van en deelt zijn kennis op de FJ Meeting 4.0.

Lees verder

Leer wat de jonge social media gebruiker écht wilt zien

Indy / dinsdag 14 november 2017

Tim van der Wiel (19) is één van de jongste succesvolle ondernemers van Nederland. Tijdens de FJ Meeting 4.0 zal hij spreken over marketing op Snapchat en Instagram verhalen, de do’s en don’ts en wat de jonge social media gebruiker ècht wilt zien.

Lees verder
Laad meer