CEO van Inbox Storage deelt videomarketing ervaring op de FJ Meeting 4.0
Inschrijven
Blog / FJ Meeting

CEO van Inbox Storage deelt videomarketing ervaring op de FJ Meeting 4.0

Indy / maandag 13 november 2017
Leestijd: +/-2 minuten

Het is bijna zover: de FJ Meeting 4.0! Op woensdag 22 november zal deze inspirerende middag gevuld met videomarketing tips in het thema staan van de Video Customer Journey. Onder begeleiding van Sprout Editor in Chief Remy Ludo Gieling, 4 keynote sprekers en 2 interactieve workshops  van Fabian en Jasper Fraikin word je wegwijs gemaakt in de snel groeiende wereld van online video content (meer weten over het programma)Je zult naar huis gaan met een flinke dosis aan Videomarketing kennis, nieuwe inzichten over de Video Customer Journey en een uitgebreider netwerk. 

Eén van de keynote sprekers van de FJ Meeting dit jaar is Rik Snelleman, CEO van Inbox Storage.

Rik speelt met zijn bedrijf slim in op het veranderende consumentengedrag rondom het huren van opslagruimte. Na traditioneel begonnen te zijn met het verhuren van opslagruimtes zag Rik dat dit niet meer aansluit op het huidige tijdsbeeld.

Inbox Storage is voorloper binnen de opslagmarkt als eerste ‘app-only storage company’ en dit vergt een structurele marketing aanpak. Er verandert veel op het gebied van klantcontact: Klantvertrouwen kun je niet meer halen uit face-to-face contact en ook het ‘automatische’ opslagproces behoeft extra uitleg. Het klantcontact wordt compleet vervangen door de app en het gebruik van video is nodig om klanten door de customer journey heen te begeleiden.

Marketing is een groot onderdeel van het succes van Inbox Storage en videomarketing speelt hier een zeer belangrijke rol in. ‘’Met video content kunnen we laten zien wie wij zijn, wat we doen en hoe we samen met de klant gaan zorgen voor de simpele en overzichtelijke opslagruimte waar Inbox Storage voor staat.’’

Tijdens de FJ Meeting zal Rik het belang van video binnen zijn customer journey en zijn learnings van zijn succesvolle videomarketing strategie en video campagnes delen. 

 

”Als je van een traditioneel vastgoedbedrijf de eerste ‘app-only storage’- company wil maken kun je klant vertrouwen niet meer halen uit face-to-face contact of je gebouwen. Met video content kunnen we laten zien wie wij zijn, wat we doen en hoe we samen met de klant gaan zorgen voor de simpele en overzichtelijke opslagruimte waar Inbox Storage voor staat”.

Rik Snelleman, CEO Inbox Storage 

 

 Mis het niet! Bemachtig hier één van de laatste tickets voor 22 november!

 

Laatste posts