FJ is geselecteerd voor The Next Web boost program!
Inschrijven
Blog / Videoproductie

FJ is geselecteerd voor The Next Web boost program!

Sabine / vrijdag 1 april 2016
Leestijd: +/- 5 minuten

The Next Web Conference

Technologie-leiders van over de hele wereld komen bijeen op de 11e conferentie van TNW om elkaar te inspireren, van elkaar te leren en te netwerken. Zoals de organisatie zelf omschrijft:

“Een bijeenkomst gevuld met evenementen over de toekomst van technologie, innovatie, marketing, communicatie en verbeelding.”

The Next Web Conference

FJ staat op aanwezig

Met de uitnodiging van het Boost programma krijgen wij o.a. onze eigen booth waarin we FJ presenteren aan vele ondernemers. Ook hebben we de mogelijkheid om FJ te pitchen aan de ruim 15.000 bezoekers. Houd The Next Web in de gaten, want ook daar verschijnt in mei een artikel over ons.

Naast het presenteren gaan we uiteraard ook in het publiek zitten om ons te laten inspireren. Grote namen als Casey Neistat (YouTube Star & Film Producer), Julie Zhuo (Director of Product Design –Facebook)  en Aparna Chennapragada (Director of Product – Google) komen aan het woord. Als het aan ons ligt overladen wij jullie binnenkort met al onze nieuwe creatieve ideeën en inzichten die we zullen opdoen!

“Logic brings us from A to B, but imagination brings us everywhere.”

Albert Einstein

Visie FJ Minds

Om groot te worden moet je groot durven denken en dromen en daar houden wij wel van. Met al die marktleiders om ons heen op 26 en 27 mei kunnen wij het dan waarschijnlijk ook niet laten om na te denken waar FJ over 5 jaar zal staan. Misschien schrijf ik dan wel een nieuwsupdate vanuit het nieuwe kantoor in Berlijn, of Londen. 😉 

Blog / Videomarketing, Overig

Geen YouTube kanaal?

40% van de Nederlandse communicatie & online marketing bureaus bedrijven heeft geen YouTube kanaal.

Laatste posts