SVH

 

Doel: SVH wil betrokken docenten informeren over de mogelijkheden van de branche-erkende certificaten voor hun studenten. Op deze manier kunnen ze de start in de horeca verbeteren. 

 

Werkwijze

Voor deze animatie hebben we twee karakters ontwikkeld om de branche-erkende certificaten van Bedienigingassistent (BAS) en Keukenassistent (KAS) onder de aandacht te brengen bij de docenten. In de video loop je mee met Bas en Kas en zie je hoe zij tijdens hun opleiding leren door te doen. Met het aanbod van de nieuwe leermiddelen helpt SVH Bas en Kas om hun eerste stappen te zetten in de horecabranche. 

Bijzonder aan dit project is dat de gehele animatie met de hand getekend is, waardoor het design uniek is en op een prachtige manier samenkomt met de visie van SVH. 

De video is leerzaam, effectief en super leuk om naar te kijken!

 

Resultaat

De video is geïntegreerd op de website van basenkas.nl. Met de lancering van de website, waarop Bas & Kas door middel van de video geïntroduceerd werden, kwamen de twee karakters tot leven. De gemiddelde tijd die mensen op de website doorbrengen is hierdoor met 3 minuten verlengd. 

Momenteel optimaliseren we de video en meten we de bezoekersstroom naar de website. 

 

 

 

Uw case hier ook bij?

Laat onze FJ Minds u vertellen hoe online video voor uw organisatie ingezet kan worden.