Ons verhaal

Wij zijn een in Amsterdam gevestigd videomarketingbureau. Wij creëren videomarketingstrategieën voor de lange termijn voor merken en bedrijven. Wij willen slimmere video’s maken voor een steeds kritischer wordende kijker.

FJ Producties - Award
FJ Producties - Award
FJ Producties - Award
FJ Producties - Award
FJ Producties - Award
FJ Producties - Award

Één video, is geen video!”

Alle nodige ervaring en disciplines onder één dak – strategie, creatie, productie, videograaf, animator en videomarketeer – zijn wij in staat hele marketingstrategieën te adopteren. Wij dagen onze klanten uit om video de absolute sleutelrol te geven binnen hun huidige strategieën. Zo helpen wij die klanten, die net dat beetje durf tonen om hoger in te zetten, duurzamer te oogsten: of het nou gaat om bereik, weergaven, kijkersloyaliteit, kijkduur, click through rate of conversiepercentage.

FJ is in 2010 opgericht door twee broers die geloven in de potentie van online video. Vandaag werkt een getalenteerd jong team vanuit verschillende disciplines aan scorende concepten. Met structurele video content als boeg principe, focussen wij ons op de strategieën van de bedrijven en merken waarvoor wij werken. Vanuit Amsterdam en Alphen aan den Rijn ontwikkelen wij onze visie op video.

Behind the FJ scenes