Ons verhaal

Wij zijn een in Amsterdam gevestigd videomarketingbureau. Wij creëren videomarketingstrategieën voor de lange termijn voor merken en bedrijven. Wij willen slimmere video’s maken voor een steeds kritischer wordende kijker.

Dagelijks streven we ernaar die kijker te bereiken en te activeren. We slagen op twee manieren: door diens intelligentie te respecteren en door continuïteit te bieden. Structurele videocontent. Één video, is geen video! Als FJ op één centrale gedachte zou leunen is het wel die – Fabian’s lijfspreuk. Dat is in een notendop de missie die FJ-oprichters Fabian en Jasper zich hebben gesteld: de rol van video verheffen binnen marketing. De wereld veroveren met de video customer journey. Vooraan staan de toekomst te omarmen.

De kijker kennen als kritisch, en hem daarin respecteren. Hem uitsluitend content te bieden die voor hem relevant is, in een taal die hij verstaat. Slimme video’s, die zich bevinden op het snijvlak tussen vermakelijk en informatief, tussen speels en zakelijk. Die contact maken, en blijven maken met de doelgroep. In iedere fase die een klant doorloopt – vanaf de eerste ontmoeting met merk of dienst, tot aan het gebruik – relevante video content tonen.

Alle nodige ervaring en disciplines onder één dak – strategie, creatie, productie, videograaf, animator en videomarketeer – zijn wij in staat hele marketingstrategieën te adopteren. Wij dagen onze klanten uit om video de absolute sleutelrol te geven binnen hun huidige strategieën. Zo helpen wij die klanten, die net dat beetje durf tonen om hoger in te zetten, duurzamer te oogsten: of het nou gaat om bereik, weergaven, kijkersloyaliteit, kijkduur, click through rate of conversiepercentage.

FJ is in 2010 opgericht door twee broers die geloven in de potentie van online video. Vandaag werkt een getalenteerd jong team vanuit verschillende disciplines aan scorende concepten. Met structurele video content als boeg principe, focussen wij ons op de strategieën van de bedrijven en merken waarvoor wij werken. Vanuit Amsterdam en Alphen aan den Rijn ontwikkelen wij onze visie op video.